Skip to content

Hoe ik met jou samen wil werken?!

Werkwijze

Vaak loop jij als klant al een tijdje rond met het idee: het moet anders, maar hoe dan? Als ondernemer kun en wil jij je niet overal druk over maken. Je wilt lekker ondernemen, de techniek moet het gewoon doen.
 
Maido maakt dat voor jou mogelijk. Je kunt bij mij terecht met al jouw ICT-vraagstukken rondom office, cloud en web. Als Maido help ik jou als klant om helder te krijgen hoe jouw ‘probleem’ het beste kan worden opgelost. Soms door zelf een prominente rol te spelen, soms ook door jou door te verwijzen binnen mijn netwerk.
 
Duidelijkheid geven aan én een goede oplossing vinden voor jou is wat mij drijft.
 
Klanten zoeken
Met een kop koffie aan het werk.

Hoe ik dat doe? Samen met jou.

In eerste instantie door het voeren van een goed gesprek waarin je alle ruimte hebt om met mij te delen waar je tegen aanloopt. Na dit vrijblijvende gesprek kom ik met een conceptplan. Welke oplossing zie ik (en soms wij) voor jouw probleem. Op basis daarvan maak jij een inschatting of ik een goede match voor je ben.

In het tweede gesprek vertaal ik het conceptplan in een plan van aanpak. Het is voor jou dan duidelijk wie wat doet en hoeveel het kost. Over het algemeen bestaat een plan van aanpak uit: doelen stellen, aanpakken en evalueren. Met als uiteindelijk resultaat een oplossing die past bij jouw unieke ‘probleem’.