Skip to content
Maikel Uwland, CRM Consultant & DIrecteur

Maikel Uwland, CRM Consultant

Maido

Maido is een onderneming gericht op klein en midden klein bedrijven. Ik help mijn klanten met mijn kennis over ict, websites, SEO, Office solutions en Cloud CRM oplossingen en alles wat daarbij komt kijken. De naam Maido is een samensmelting van de naam Maikel en het werkwoord ‘doen’. In het Japans betekent Maido ‘elke keer weer opnieuw’. Dit typeert waar Maido voor staat, namelijk:  
 
Doen
Niet opgeven
Aanpakken 
 
CRM on PC

Wie ik ben

De sleutel tot de beste oplossing ligt in de kwaliteit van het advies. De klantvraag is leidend voor de praktische oplossing die ik aanreik. Soms doe ik het zelf en soms verwijs ik jou door naar een andere specialist, alles om ervoor te zorgen dat je de beste oplossing krijgt aangereikt. In Maido komt jarenlange ervaring samen met mijn persoonlijkheid en persoonlijke ontwikkeling. Als je op mijn linkedin pagina kijkt, zul je zien dat ik een bijzondere werkhistorie heb voor een ICT-consultant. Als kind begon ik al met het knutselen aan computers, als tiener schreef ik code, maar ik had een passie voor mensen en daarom ging ik aan de slag in de zorg. In de loop van de jaren bleef de fascinatie en groeide mijn hobby uit tot mijn werk. Door te doen, aan te pakken en niet op te geven ontstond een ICT-specialist en een bedrijf die jou vooruit helpt.
 
Mag het iets concreter?  Jazeker, bijvoorbeeld… 
 
  • Advies, implementatie en beheer op gebied van Cloud oplossingen, zoals Salesforce (o.a. als Salesforce Administrator), WebCRM, Bitrix24, Hubspot, Zoho, Pipedrive, Insightly, Suger CRM, Vtiger, Odoo, Archie, EspoCRM en nog veel meer. 
  • Advies, implementatie en beheer op gebied van Microsoft 365 en Google Workspace.
  • Advies, implementatie en beheer op gebied van website hosting, webdesign, CMS en huisstijl.
  • SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising).
  • Met je meedenken over de nieuwe privacy wetgeving.
  • En nog veel meer..